lunes, 14 de mayo de 2012

FOTO DEL MES: POLYNÉSIE

¡Aquí tenéis las nuevas candidatas a foto del mes, esta vez de Polinesia, esas islas perdidas en medio de la inmensidad del pacífico, donde los días pasan entre barreras de coral, lagunas con colores increíbles, peces tropicales, frutas de tamaños inexplicables y mucha tradición ancestral. Estas son las 5 fotos finalistas para la foto del mes. Tenéis dos semanas para votar y decidir cuál será la foto ganadora que se publicará en el blog de Panasonic.

Recordad que a parte de los comentarios que nos queráis dejar, que nos encantan, tenéis que votar en el apartado de VOTACIONES en el lateral derecho del blog.

¡Éstas son!

FOTO #1




FOTO #2


FOTO #3


FOTO #4




FOTO #5

12 comentarios:

  1. voy a eligir la 2, pero no se muy bien porque, deberia escoger quiza la 5, o mejor aun la 3, pensandolo mejor la 1 no esta nada mal.. arrgggg, esto es muy dificil ;)

    ResponderEliminar
  2. aquesta es facil!!! la uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

    ResponderEliminar
  3. Jo estic com el Noel... són totes massa bones! Us odio! :D

    ResponderEliminar
  4. Hola Pareja!!
    Ja he donat el meu vot a la foto però...haurieu de posar la opció de votar-les totes!! jajajajaja!!!!
    Què dificl!!!! :)
    Un petó a les dues

    ResponderEliminar
  5. Nosaltres hem votat la número 1, però totes són maquíssimes. Quin lloc més espectacular!! Si fins i tot el nom de Polinesia ja sona bé quan ho diem...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Oi que sona bé?! Doncs ja sabeu...el Pacífic és meravellós!

      Eliminar
  6. Doncs a mi la que m'enamora és la 4 !! aixó és un paradís, trobar un lloc tant pecular solitari i tranquil, que en aquest viatge n'haureu trobat tants que de ben segur no sabríeu quin escollir.

    Un petonàs!! i amb ganes de veure-us a la tornada!

    ResponderEliminar