jueves, 28 de julio de 2011

EXPERIENCIAS “LOW BUDGET”


Viajar durante un largo periodo de tiempo implica tener siempre un presupuesto ajustado o ser millonario. Nosotras, de momento, somos del primer grupo, así que para poder permitirnos algunas actividades que no queremos perdernos (trekkings, safaris, buceo…) debemos elegir siempre los alojamientos más económicos.
Antes de aceptar una habitación  hay varias precauciones que debes tomar: comprueba que la ducha funcione y que el baño incluya todos los elementos básicos, comprueba que haya luz, que las sábanas estén limpias, que la puerta cierre, que no hayan agujereado la mosquitera para cerrar la ventana….
Aunque creas haber tomado estas medidas, siempre habrá alguna situación inesperada con la que no habías contado: una mezquita que llama a la oración a las 5 de la mañana a 3 metros de tus ventanas sin cristales; un tanque de agua que rebosa agua a chorro durante toda la noche; pensar que por haber dos grifos en la ducha habrá agua caliente; en un bungalow en una playa paradisiaca puede haber un ruido ensordecedor cuando sube la marea; el bar tranquilo donde tomas café por la tarde junto a tu hotel puede convertirse en la discoteca de moda del pueblo.
Y así podríamos seguir con una lista interminable de percances, pero preferimos que compartáis vuestras experiencias con nosotras para ver si nos ahorramos alguna sorpresa.
¡Haz un comentario explicando tu experiencia! O escribe un tweet con #experiencialowbudget

4 comentarios:

  1. Nenis!!!

    Com us ho monteu!! Només imaginar q esteu a Arusha o els voltants me muero de envidia!

    Jo vaig estar-hi fa un parell d'anys, molt més en plan turístic, però és el millor viatge que he fet a la meva vida.

    No deixeu de visitar cap parc natural dels q hi ha per allà. No sé si heu vist molts animals fins ara, però segur q tot i així us impressionarà! A mi el q em va agradar més va ser el Ngorongoro (o algu així).

    Aneu amb compte q hi ha lleons sueltos eh! Q això no és el zoo de Barcelona!!

    Espero q ho estigueu disfrutant moltíssim, i algun dia us penso copiar el plan de vida, pq això d'estar en una oficina mentre la gent dona voltes pel món és lo pitjor q hi ha.

    Compreu moltes cosetes encara q sigui low cost! La roba africana i les pulseres i tot això mai està de més!

    I interactueu molt amb la gent!! Són tots tan macus i us poden explicar coses tan interessants!

    Aix, paro d'enrotllar-me ja! Si trobeu reds d beach volei a Zanzíbar ja seria el paradís no??? jeje!

    Bueno, continuaré seguint les vostres peripècies desde aquí. Molts petons a les dues!!

    Laura.

    ResponderEliminar
  2. Estimades,

    us escric des de l'estació de tren de Novosibirks, capital de Siberia, per dir-vos que per nosaltres últimament l'allotjament és un compartiment de quatre d'un tren. Avui l'agafem i fem unes 30h fins a Irkutsk, al llac Baikal, així que molt, molt, no podem triar! És com un hotel petit petit on comparteixes habitació amb dos desconeguts i amb bany (res de dutxa!!) al final del passadís. Això sí, fer el transsiberià és una experiència estupenda. Das vidania, estimades, i un petó.

    ResponderEliminar
  3. En tinc una que no sé si escriure! Ves a saber si ara us paranoiareu, però va passar realment al vell mig del Pais Basari, Senegal. Una cabaneta mítica de poble feta de palla, circular, 4m de diametre, matalassos ruinosos i bruts sobre llit de fusta i palla, mosquiteres propies sense forats penjades del no res. Un treball d'enginyeria pur i dur. Típic vaja... però heus aqui que no varem mirar pas sota el llit fins l'últim dia que ja marxavem! Positiu? ojos que no ven, corazon que no siente
    Negatiu? saber que has dormit dues nits a sobre d'un ratot enorme en descomposició no fa molta gràcia... lereleré!

    Petonassos!!!!

    Albert...

    ResponderEliminar
  4. Laura! En un parell de dies estarem al N'Gorongoro buscant lleons i tot tipus d'animals salvatges! No pateixis que pujant als "dalla-dalla" es impossible no interactuar amb ells perque els tens a sobre durant hores de trajecte :)

    Vero, tot te el seu costat bo, el teu hotelet va avançant mentres dorms!

    Albert, ahir vam pensar en tu. Es va ficar una aranya d'un pam sota el llit i patíem per si al moure'l per fer-la fora trobaríem alguna altra sorpresa.

    ResponderEliminar